Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksamhet över livets upp o nergångar


Höga berg o djupa dalar

Höga berg och djupa dalar...
sånt är mitt liv
ibland är jag uppe och svävar
bland molnen
men ganska snart befinner jag mig
nertagen på jorden.

Både höjden och djupet
ger mig kraften att uppskatta
det jag har, litet som stort...
livet tycks aldrig välja det ena
eller det andra, och därför blir mitt
liv därefter, och det berikar mig.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-17 09:54



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Känner väl igen mig i dina väl valda ord.
Gillas !
2014-07-18

    ej medlem längre
Starka kloka ord.
2014-07-17

  louisegirl
Känns igen!
Så bra skrivet!
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP