Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text nr 1: Att vilja o hoppas Text nr 2: Alltid är det något som lämnas tillbaka i ett helt annat tillstånd än vad den var när man lånade ut den...


Gång på gång på gång på gång

Famlar, ramlar
kastar mig efter dig
missar
ropar förtvivlat
har du glömt mig?

Drömbild
Sömnig
du är så långt borta
sträcker ut en hand
men du ser den inte

Jag vill!
ropar jag
Jag gör vad som helst
nästan
nästan
har gjort vad som helst
så många gånger förr
att jag bara måste lägga till
ett nästan den här gången

Men det är värt det
jag lovar
jag lovar
att det är värt det

Ge det bara en chans

Jag har misslyckats...



*********************************

Aj sa jag
släpp den
släpp den sa jag
okej då
du får väl ha den ett litet tag
men håll i den lika hårt som du gör nu
i så fall

Vad gör den här?
Sa jag inte att du skulle hålla reda på den?
Varför ligger den här då?
Bland cornflakes o kiwiskal?
Seså, håll nu hårt i den

Titta vad jag hittade i tvättkorgen
Ska den verkligen ligga där?
Sa jag inte åt dig
att om du skulle låna den
så skulle du hålla hårt i den
o inte slarva bort den
eller låta den bli liggandes
någonstans bland en massa skit
Okej då, du får en chans till
men hittar jag den
mellan soffkuddarna en gång till
så tar jag tillbaka den
det ska du ha jävligt klart för dig

Jaha, så du ska gå nu
då vill jag ha tillbaka den
men vad har du gjort?
Den är ju alldeles trasig o smutsig
Så här såg den inte ut när jag gav dig den...
Den är så utsliten nu.
Jag vill ha tillbaka den som den var innan.
Hel o vacker o stark.

Men nu så här i efterhand
inser jag
att jag är en jävla idiot
som hade tilltro till att du
skulle vårda den ömt
o kärleksfullt
Vilken idiot jag är...

(Självförtroendet? Hjärtat? Själen?)






Fri vers av Sun
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-03-30 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun