Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför

 

Innanför
vart skröpligt skal

bor ett jag

 

Innanför
var tuff fasad

bor ett jag

 

det ena
bräckligare än
det andra

 

 

utanför
eller
innanför

vilket

var??

 

 

2014-07-18 21:40

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Minkki VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-18 20:43



Bookmark and Share


  Undine
Rakt på, mitt i prick, så bra! Om osäkerheten och rädslan vi alla bär oavsett hur det verkar utanpå.
2014-07-29

  Alicia Stenfors
Sant!
2014-07-22

  walborg
Bra Minken, och en intressant kommentar av Klint.
2014-07-18

    ej medlem längre
Det är sprickorna som gör det möjligt att utforska och utmana
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP