Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BEVIS


DÄRFÖR FUNGERAR AVDOP MED TROLLDOM

Varför Döpta Tror att Avdop med Trolldom fungerar är att ingen kan ju vara säker, vilket är poängen!




Fri vers av AVDÖPARNA
Läst 140 gånger
Publicerad 2014-07-19 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA