Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgörelse med en Drake

I tysthet har min längtan perspirerat ur mina porer som en stilla norrlandsbäck

och utan protest blivit avvisad ifrån din karmanjaka port som håller dina lustar i bojor

Din borgerliga överlägsenhet gör att ditt nedlåtande förakt luktar honungssvavel

Jag tänker kasta min rustning och enbart med rostigt svärd i sårad hand möta dig

du Katla drake, var redo att möta mitt stål

timmen är här.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-19 14:49



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
stilla och kraftfullt, jag tycker särskilt om det rostiga svärdet i sårad hand.
2014-09-04

  Maria Natasja
Men du, mannen, detta var ju för-jla bra!
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0