Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livsbeskrivning


När regnet och åskan kom

Mörka moln rullar in över den förut
så klarblåa sommarhimlen

äter sig fram likt glupska vargar
som inte fått sig ett skrovmål på länge

ljuset blir mer och mer dunkelt och ljusfattigt
färgerna försvinner i ett grått töcken

vinden tar tag i grenarna på träden utanför
vrider och skakar dem så att man kan höra

ett kvidande likt ett litet barn som drömmer
och inte förstår att det är endast en dröm

det blir fuktigt och kallt kring hela kroppen
och snart hör man det man visste skulle komma...

regnet som smattrar mot fönsterblecket
och den mullrande skrämmande åskan

och där........där kom blixten med en hastighet
du inte kunnat drömma om och inte förväntat

du kände att den var på väg och ändå var du
totalt oförberedd när den slog ner!

Sånt har mitt liv varit under lång tid...
men nu lyser solen med all sin kraft
varje dag, varje timme, varje sekund

JAG ÄR LYCKLIG!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-20 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP