Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känsla


Smutsigt damm

Obehagliga minnen
smyger sig på...
lägger sig som smutsigt damm
kring mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-21 08:26



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Jag känner exakt samma sak, i denna sekund.
Fint.
2014-07-27

    ej medlem längre
Så sant, så träffsäkert, så smärtsamt...
2014-07-21

  louisegirl
Ja usch!
Så är det ibland..
Fint förmedlat!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP