Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som gäller på såväl individuell nivå som nationel nivå ...


Om din mission är att förgöra min existens ...

... är det då så förunderligt
om jag ej
tillåter dig
att få 
absolut kontroll
över väsentliga sårbarhetspunkter
intill min gräns?

Vill du samexistera med mig
inom min sårbarhetszon
förväntar jag mig att du
väljer att ta reson
och lägger ner missionen
med avseende på att förinta mig ...

Jag har inget intresse av
att ha en evig konflikt med dig
Det är liksom du
som uttalat dina problem
med att acceptera existensen av mig ...

Men jag förbehåller mig rätten
att få försvara mig
så länge det du säger och gör
ger mig anledning att 
vara rädd för att du ska skada mig
eller de som lever i min närhet ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-21 19:58



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra
och tänkvärt!
2014-07-21

  Schackpoeten VIP
Bra, var får du även de fina bilderna ifrån ?
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP