Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berlin Berlin, sommarhud ut i Berlin.


Sommar(hud)

glimtar av din sommarhud
är som kärlek, heroin
inte säker på att de är bra
för nån

men
min vän
min vän
det finns inga bilder på
våra händer än
kanske blev de kvar i kameran i
Berlin

men som det händer här
går allt i elden nu
händer, kameror, bilder
duvorna
på Alexanderplatz
de flyr ifrån
som glimtarna
de är vinter nu
och på bilderna
har du bara polo på




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-22 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström