Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har man lovat har man!

Snacket på det stora sjukhuset alla når...
Skrivit över sin kropp till forskning gjorde Ellinor...
Jag vet sa då Ann
för redan nu minsann
doktorn forskningen har börjat
jag såg honom följa med henne
till damernas omklädningsrum igår...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-22 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt