Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska din

Älska dem som är dig nära
så om han inte är som du
älska dem som finns i ditt hjärta
så om hon inte tycker som du

För vad har livet för mening
om alla skulle va lika
om vi inte fick tycka och tänka

Älska dem du älskar
tillåt dig att göra det
och sätt ingen begränsning för kärlek
då vi alla inte är stöpta på samma sätt
Det är olikheter som för oss samman

Älska dem som är dig nära
dem som finns i ditt hjärta
även om de gör fel ibland....

hur vore livet om de inte fanns....




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-22 21:19



Bookmark and Share


  aol
Ömt vackert skaldat
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen