Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla måste faktiskt även praktiskt och ej blott i tanken eller sin uttalade vilja bidra till att påverka det som behöver förändras i såväl stort som smått - globalt som glokalt ...


De allra flesta vill verkligen förändra ...

... och påverka
världen globalt
i allmänhet
och
sin egen
närmaste omvärld
glokalt i synnerhet ...

Men helst
ser de allra flesta
att även om såväl
viljan som ambitionen
är uppriktigt
och innerligt hög ...

... så får det ej
kosta någonting
i form av 
insats av eget kapital
eller
deras egna tid ...

Men de stödjer
gärna någon annans
faktiska insatser
för att få till stånd
en förändring ...

... så som åskådare
så där alldeles i utkanten
med bra översikt
men utan egen inblandning
lite bredvid ...

- Förutsatt att förändringen
är tillräckligt spektakulär
och möjligheten till att få synas
som deltagare i publiken
kan de till och med tänka sig
att också faktiskt närvara där
om den massmediala nyhetstäckningen
tillräckligt stor är ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-23 05:10



Bookmark and Share


    glasa VIP
texten
och fotot
framkallar varandra

det brinner i det blåa vackra
så brinner det även i din skrift
2014-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Man måste alltid börja med sej själv... tänkvärd text...
2014-07-24

  Ingrid Trolle
Som vanligt slår du
huvudet på spiken
Botemedlet mot
denna "blyghet"
heter civilkurage.
2014-07-23

  Lehva VIP
En text fylld av visdom.
2014-07-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Måste tillstå att somliga av edra texter är huvudet på spiken,känner släktskap i tänket.
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP