Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DominoBricka 1 : Genesis







...när universum puttades igång


stod allting redan uppbyggt.




Nu gällde det bara att låta bli


att falla baklänges av förundran!




Om sedan hela världen låg förstörd


enligt exakt skapad modell -


då kommer vi säkert på hur vi reser oss igen...

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 18:09



Bookmark and Share


  Nanna X
haha! vad är motsatsen till Big Bang, liksom?
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP