Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragmenter


vår bästa tid är tydligen
hon steker sitt kött
i äppelmos

strögarna de som
röker pall mall
hänger på ratten hänger de
åh detta är väl

han undrar hur det känns att törsta ihjäl i sahara

torrvarorna
sjutton pizzerior
det tog två månader
så var det med det


stenarna står
som om vore de
ett eget sällskap
somliga ligger

är det här det är fest?

ett avväpnat rån
och chokladfyllda kex
allting stänger klockan

är allting
det krystade
han sa något om maten

han rullar runt på golvet
är det hon som
ska skämmas
men vägen förbi
ledde inte

inte heller
det högsta huset

man ser ju vad personen gör och så vidare har hon träffat någon ny och så vidare

hon som gladdes
här kommer det nya
det nya

husvagnen utanför
den som står på gatan
han som börjat campa
han gör det i mitt
somliga dagar fiskar han










Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-23 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP