Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara lösenordet ?

spara lösenordet
det finns ju redan där
som att öppna en ask av besvär
jag vill se dig så som du en gång var
jag vill se dig så som du alltid ska vara
bredvid mig
men lösenordet är borta
jag kan inte koppla
det tekniska med det vi har
eller har vi något ?




Fri vers av Prue86
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-24 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86