Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stenen

Lyfter på en sten
Tvekar först
Tittar ner på de jag ser
Tvekar igen
Pillar lite på det och ler
Tvekar igen
Tar till mig det och lyssnar
Tvekar igen
Accepterar det oh dyker i
Tvekar inte

Önskar jag gjort det denna gång




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-25 11:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar tonen och känslan i din text!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd