Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vi lever

I pillertrillarens tid i mogen tid i varje tid ska du finnas ska jag finnas
Det du äter är vad du blir
Blir det du äter om du tar en tugga nu
Skynda att ta en tugga nu
Sitta på en stubbe som en död gammal gubbe och hoppas på att månen är en ost
Ge dig ge mig ge det mera tid mera tid än du någonsin kommer att få
Greppa efter solens strålar när du bara känner tusen nålar
Sätt dig i ringen och bringa tusen skålar
För vi lever
För vi lever
Leve oss
Pillertrillarens tid är kommen
Pillertrillarens tid är här
I varje mogen tid
Skål




Fri vers av HelenaOd
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-01 19:14



Bookmark and Share


  HelenaOd
Tack för de orden! Värmer poet-hjärtat.
2017-04-05

  Lars Hedlin
Starkt närvarande och mycket bra :)
2017-04-02

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=fmRI00jswIQ

2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd