Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtanke och kärlek och respekt för andra


Elisabet

Du gav alltid en hjälpande hand
Du var alltid ärlig och sann
Du levde för att livet smycka
Du såg möjligheter och lycka
Du var allas vår stolta mor
Du välkomnade liten som stor
Du var alltid en trygg hamn
Du hade alltid tid i din stora famn




Bunden vers (Rim) av HelenaOd
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-12 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd