Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte välarbetad text, kommer kanske en senare.


Vi är själva livet

Jag vill ta tillbaka
Det som togs bort
Jag vill laga
Hålet som de orsakade
Jag vill visa
Att här är vi
Vi är här för all tid
Det är vår gata
Det är vår stad
Det är våra liv
Vi fortsätter att leva
Leva för de som dog
Leva för de efterkommande
Leva för vi älskar livet
Vi tar tillbaka
Vi lagar hålen
Vi sprider kärlek igen
Vi bryr oss
Vi finns här av en anledning
Vi är själva livet




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-07 19:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livet är Du och jag, vi och oss alla :)
2018-08-20

  HelenaOd
Lite sent, men tack för era fina kommentarer! <3
2017-06-13

    ej medlem längre
"Vi sprider kärlek igen"

poesigodis
2017-04-07

    ej medlem längre
TACK!
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd