Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara eller kasta

Har jag försakat det som betydde mest
Tog jag det bara med en nypa salt
och för mycket socker
Har jag försakat det jag önskar mest
Är spilld tid också försvunnen tid
även om jag torkar upp
Har jag försakat det som var meningen
Men vad var i så fall meningen
Om det ändå inte blev




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-01 00:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd