Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans strå

Håller ett strå av lycka i handen
Håller det hårt
Hoppas det inte går av
Hoppas det varar
Detta lilla strå av lycka
För evig tid




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-13 19:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd