Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång

Varje gång du står där lyser himlen som aldrig förr
Alla är glada
Livet är bra
Fåglarna kvittrar
Solen värmer fort

Så går du iväg
Eller är det jag som lämnar

Livet dör
Istiden infinner sig
Hjärtat slutar slå
Tiden är inne
Fåglarna vet det




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-25 11:39



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Aj, va ont det gör inom mig av din poesi!!
Vacker och närvarande!
2015-04-05

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd