Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan är idag så svår efter din förbjudna frukt som jag hungrar...


Hemlig kod till din glassbox önskas..

Tänker du nån gång på mig?

Vem skulle jag ha blivit för av vara den du vill ha?

Hade då ditt leende däckat mig så som det gör idag?

Hade du ännu varit min favoritglass? Eller ligger attraktionen i att din frysbox är låst?






Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-25 12:12



Bookmark and Share


  Angel of love
Det förbjudna lockar alltid, men är ibland just bara en lockelse.
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0