Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av nionde enneagram-typen, harmonikern i konflikt emellan sina vingar : den första rätt & fel-finnaren och den åttonde pådrivaren...


DominoBricka 2 : Balansakt

 




bakom sig :

Den Enda Relativismen


framför sig :

De Många Absolutismerna




tycker sig

fredsmäklaren förstå

åtminstone bägge perspektiven ;



vill och vill ej bestämma sig

åt vilket håll

världen skall falla?!

(eller inte falla)






känner sig

hotad av Absolutismerna


finner sig

påpuffad av Relativismen




så trots allt

sätts allting i rullning ;


cirkulerar sig

synkront åt två kanter

och en himla massa håll...




denna inom sig

arga

men utom sig

totalt harmlösa clown?!

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-25 18:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
intressant med en enneagramserie :)
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP