Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora tankar om vardagsliv

Pappan är huvudrollen

Den största sorgen
är inte sveket
utan att det hände igen
Och igen
att du inte ville eller försökte
Räcka ut en hand och hjälpa till
att du inte försökte ta kontakt

Att du hatar sjukdomar
Och är rädd för känslor och sjukhus
Räcker inte som skäl

Då behövdes du nära
Du behövde finnas där


Det kommer aldrig hända igen
Nu finns det regler
För att inte gå sönder
Ingen ilska
Bara ledsamhet och frågan
Varför har du aldrig försökt?
Kommer du någonsin bry dig på riktigt?




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-26 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment