Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt

Hon är en tragedi
en vingklippt sate
Hon ler ändå
När ni passerar henne förbi

Lite för att jävlas ler hon mot er
Bara för att ni bittert på henne ser ner

Ni väljer inte själva
Ni gör som man borde
Som det sägs vara rätt
Ni vågar inte leva på något annat sätt

Ni är de som går i mörker
Som lunkar i sakta mak
Ni är de som lever å andas en bitter smak

Hon är vingklippt för att hon flög
Hon vågade

Hon valde inte mindre
Nöjer sig inte som ni
Så visst ler hon
Varje gång ni lunkar sakta förbi

Lite för att jävlas
Omen hon är vingklippt
Är hon den av er som lever
Hon känner livet
Hon är fri
Vingen hennes läker
Med tiden svävar hon förbi







Fri vers av Frostflinga
Läst 387 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-27 00:22



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
vidunderligt bra.
2014-07-28

  Hans Christian
Så skirt och poetisk skriven text med ett innehåll som leder till eftertanke!

Jag tycker väldigt mycket om den, speciellt sista strofen.
2014-07-27

  stig wikman
Vackert
och
känslosamt.

KRAM TILL DEJ.
2014-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
Sista stycket är befriande!
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga