Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kraften, den enda lagen och lagen om tre är de fundament som gör Universum till en sådan underbart vacker företeelse som den defakto ë ...


Även den allra mest fridsamma själ ...

... kan förlora sinnelaget
för att se det goda i livet ...

- Allt handlar om
hur mycket den belastas
av det negativa
vilket så generöst
fördelas näst intill
som vore det av naturen givet
av alla dessa mindre goda själar
vars belöningssystem
av att se andra gå under
drivs långt bortom gränsen
för det som normalt 
kan kännas överdrivet ...

Samma själar
som när denna
fridsamma själ
slår tillbaka
gömmer sig bakom norm och lag
och söker sin räddning
undan konsekvenserna
av vad de igår gav
när de skräckslaget noterar
att allt som av dem varit givet
trefaldigt kommer åter
en alltför snar morgondag ...

Min rekommendation
till den som sprider 
negativa konsekvenser
för andra omkring
med avsikt att roa sig
är ...

... Tänk efter en gång till
om du dig trygg
även kommande morgondag
känna vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-27 02:00



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Bra rutet.

2014-07-27

    ej medlem längre
Mycket berörande text.
Det är alltid så att som man sår får man skörda.
Vänlighet och kärlek har aldrig någon förlorat på.
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP