Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt G


G

Jag går i gläntans
gröna gräs
Undrar om grinden
står på glänt
Glömmer gnället
ett grått garnityr
Rider gunghästen
med glöd
Det kan genera dig
Galna griller finns
i min galax




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-03-30 19:33



Bookmark and Share


  Araminta
coola bokstavsdikter!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt