Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt anus

Mitt anus är aldrig ensamt länge.

Det kommer alltid någon och hälsar på.

Någon hård, någon lös,

någon blöt eller någon torr.

Mitt anus är Sankte Per.

Som välkomnar alla till en underbar värld.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-28 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M