Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E det mitt fel att jag e vacker?



E det mitt fel att jag ser ut som jag gör?
E det mitt fel att jag röker för att dö?
E det mitt fel när du säger ska vi dra?

Nej, jag hoppas inte det.

Men när du sedan säger;, Jag mår inte bra.
När du säger, vad ska jag gö'.
Och när du sedan säger, va fan e det vi gör.

Då vet jag.

Att det va nog jag.




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-29 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens