Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista brevet som jag gav min far som avlidit i huntingtons.


Avskedsbrev

Hej Pappa.
Nu var det dags att säga hej då.

Jag tror egentligen inte på något liv efter döden men för din skull hoppas jag att jag har fel.
Men oavsett om jag har rätt eller fel så vet jag att du äntligen blivit fri.

Jag har sett hur du krigat mot din sjukdom som bara blivit värre och värre.
När dina minnen började försvinna så kämpade du för att aldrig glömma oss.
Och vi kommer aldrig glömma dig.

Jag hoppas att du är nöjd med din tid på jorden och att du är lika stolta över oss som vi är över dig.
Varje jobbigt telefonsamtal, varje gång hjärtat gick sönder när man såg dig tyna bort är trots allt minnen som jag aldrig vill glömma.

Jag kommer alltid se dig som pappan som alltid ställde upp.

Nu är det dags för dig att vila och för mig att visa världen hur långt man kommer med en kubik empati.
Precis så som du har lärt mig.
Tack för allt du gett mig nu ska jag göra dig stolt.

Du var aldrig din sjukdom.
All kärlek din son Kevin





Fri vers av westkustens
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-16 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens