Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två halvor av ett liv


Självömkan

Två halvor.
I två halvor fick du leva ditt liv.
Ett liv fullt av kärlek och lek.
Ett liv fullt av oro och smärta.
Ett liv med alla andra.
Ett liv utan dig själv.

Ett liv som förebild för dina barn.
Ett liv som en börda för dina barn.

Ett liv utan dig. Ett liv utan ledning.
Ett liv med dig. Ett liv fullt av oro.

Kommer jag bli som dig. Kommer jag klara mig.




Fri vers av westkustens
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-04 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens