Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atmosfär

Tejpa över din skugga
trampa fast den mot gatan
som tidningarna
vilka vill påtvinga dig en identitet
känn lukten av den oljiga asfalten
när de första dropparna slår
bli kvar där
och låt vattnet falla
se massan dra undan
låt alla lögner bli till fragment
och dra sig mot kloakerna för dina fötter
rör dig sedan oisolerat och fritt
som en solstorm
och låt din sträva tunga
som frukt svetta regnet
och äta sig mätt




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-29 16:25



Bookmark and Share


  Millan1
Den tycker jag mycket om. Texten sjunger så vackert när jag läser den. Mycket bra!
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP