Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptänt var det här!

Jag tror, jag tror på skrivarkraft
jag tror, jag tror på skrivarvän
som skapar ord för trevnads skull
som lyfter dem till blommig prakt
där dröm blir liv i skrivarhus
där orden ständigt får ett sus
av poetens inre brus
och mörka dagen görs så ljus






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-29 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så härligt skaldat!
2014-08-02

    Dan Myrbeck
Trevlig!

Törs inte sjunga alltför högt
här på bibblan!
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt