Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar mina barn, Jag tror på livet Vill kärleken, den äkta, vackra rena ... med dig här och nu ... ... men den känns lite väl försenad ...


Halvvägs tillbaka till livet ...

... för vilken gång
i ordningen vet jag ej ...

Men insikten 
vilken
vuxit sig starkare
för var gång
är den ...

... att det finns
absolut ingen anledning
till att någonsin 
ta någonting 
för givet ...

Och att ta vara på
den bonustid 
man får  ...

Prioritera det 
som allra mest
väsentligt är
i ens egen verklighet ...

I min är det kärleken
och dem jag älskar
här och nu ...

Den enda som fattas mig
är dock du
som är den 
vilken är ämnad för mig ...

Dig jag behöver 
så innerligt mycket mer
för att ta mig den sista halvan
av vägen tillbaka till livet ...

... igen ...

Helst innan allt är över
Här och nu
- Inte sen ...

Ty för att kunna förbli
länge än i detta liv
behöver jag dig
som är mer än en vän ...

Dig 
tillsammans med vilken
jag åter kan 
fånga det perfekta ögonblicket
som är grunden för
den äkta kärleken ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-07-30 04:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livet består av mycket längtan och väntan för oss alla...
2014-08-01

  Gabrielle Laurèntzen
Vackert och berörande om saknaden!
2014-07-31

  WyS VIP
Längtan och väntan....av det viktigaste att vara älskad och se och känna det nära varje dag!
2014-07-30

  Teresia Ridell
Så varmt, fint och äkta !
2014-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om saknad och längtan!
2014-07-30

  Ingrid Trolle
Vackert uttryck
för din längtan
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP