Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill också kunna känna...


Vackra orden om kärlek

Jag har suttit och funderat några dagar nu,
så många av mina skrivarvänner på denna sida
skriver så otroligt vackra ord
om kärleken och dess underbara rus...

jag önskar jag kunde göra detsamma
men det faller inte in några vackra ord
om kärleken i mitt blockerade sinne
det liksom strejkar när det kommer till ordet kärlek...

jag känner bara att mitt inre reser sig upp
och vill protestera, en svart knut i solar plexus
växer snabbt fram och ger en underlig smak i munnen
mina händer börjar plötsligt darra och mitt hjärta skälver

min kropp blir som en dallrande geleklump
som plötsligt flyter ut i en kletig röra
en röra som ingen vill trampa i eftersom den
gör att deras fötter fastnar när de försöker gå därifrån

jag förstår inte, men önskar att jag kunde torka upp den
kletiga röran, slänga den i närmaste sopkorg
lägga ut en nytvättad matta där den kletiga röran nyss var
så att människorna runt mig inte fastnar igen

utan kan gå därifrån med rena fötter eller skor
och känna att de i alla fall är uppfyllda av detta
som kallas kärlekens rus...
och jag önskar av hela min själ att jag också kunde känna ruset!





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-30 11:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skit i dem ! Hur har de tid att öht skriva om de är lyckliga...varför skriver man då ?
2014-07-31

  Connie
Jag håller med föregående talare S.A.I. Steve Lando. Älska gudinnan i dig helt och fullt och du kommer att känna förändringen ganska snart!
2014-07-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket välskrivet utifrån denna känsla du framför, lösningen på skrivarjagets problem bör så vara att denne bör rikta ljuset in till sig själv, älska gudinnan i dig, känna ruset utav att vara den du är, älska dig totalt.

naturligtvis även, skriva om det:)

2014-07-30

    ej medlem längre
Dina starka och nakna ord berör lika mycket som kärleksrus. Du når in.
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP