Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra tycker si och så och jag blir grå

Äsch men det är ju så länge sen
Nu är nu
Gå vidare tösen
Vad ska du göra imorgon

Göra om det jag gjorde igår
Gubbe




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-30 13:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt i känsla!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd