Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Katten Rasmus vet vad han vill*


Rasmus

På morgonen väntar du på mig
Då ska jag borsta din len*a päls
Också mat du önskar så
Den ska på bordet stå
På en tablett
Annars blir det inte rätt
Tassande inspekterar du ditt revir
Är det Ok.
Njuter du av ditt O*tium
Vilken Tur att katten Rasmus
Önskar vara*Hus*Katt*med*mig
TACK*TACK*

Gbg:30/7-14 av:I.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 161 gånger
Publicerad 2014-07-30 13:53



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst och
huskatt hos
just dig! En
fin skatt!
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg