Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än tomhet

 

mörkret slår sina krokar

cirrusstreck dröjer på himlen

rosa aningar över nordväst

stillhetens ande faller

tar mark 

bland

 

daggdroppars drömmar

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-30 23:39



Bookmark and Share


  helenita VIP
"Bland daggdroppars drömmar"
Mkt vackert
2014-08-04

    ej medlem längre
Vid gryningsrand vilar stillhet och rosa skimmer. Vackert skrivet!
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg