Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avdöpar Poetens Dop-o-Fobi


AVDÖPAR POETENS DOP-O-FOBI

Dopet skymmer relationen till Gud när Döptas dyrkan av Dopets Renhet förutsätter sin egen Smuts i form av Otukt och Sodomi och därmed hädar sin egen Ande=Heliga Ande Avdöpta inte kan häda eftersom Avdöpta inte har denna Ande! Det är bara Rätten att få Avdöpa sig som Läker Såret! Därför firar Avdöpar-Kyrkan Dödsmässa över Döpta! Döptas Död Läker Avdöparna som Döda Juden Jesus Blod Döpta dricker i Nattvarden Läker Döpta! Avdöpar-Kyrkan firar Dödsmässa över Döpta genom att befalla Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud Döda Namngivna Döpta om inte Prästerna tar bort Korsets Tecken ifrån Panna, Mun och Hjärtat bara genom att säga det i Kyrkliga Ceremonier med skriftliga Avdop-Bevis!
Emet Amen=Trolldomen Vinner Laga Kraft! Amen!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-31 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA