Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "blöt" dag


Jävla tårar

Idag vill jag bara gråta...
inte vet jag varför
men det bara känns så
vad jag än hittar på så finns de där,
tårarna, trillandes nerför kinderna
utan uppehåll utan förklaring.

Jag städar, tårarna rinner
jag dricker mitt kaffe, tårarna rinner
jag försöker sminka mig, tårarna rinner
jag lagar lunch, tårarna rinner
jag sätter på en "glad" Rockabilly skiva
men tårarna fortsätter rinna....

JÄVLA TÅRAR

jag vill inte ha er på mina kinder längre!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-31 14:30



Bookmark and Share


  Henning Hson
Du skulle göra en låt på detta.
Härlig på många sätt.
Ha de gott /Mange
2014-10-21

  Connie
Känner verkligen igen mig i det här!

Man ser ofta gråten som en svaghet. Vi vet vi ju innerst inne att den är en ventil när känslorna blir för starka. Den läker och helar. Men när man är mitt uppe i det ser vi bara en avgrund.
2014-08-02

    ej medlem längre
Dina ord gör ont att läsa....att inte ha kontroll på sina känslor är frustrerande.
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP