Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slog vakt om skyggheten

 

Slog vakt om skyggheten
tog semester från semestern

Det sägs att
Kärleken är gudomlig
Ensamheten mänsklig

Det är viktigt att vara mottagare
Viktigare än en ständig sändare

Men tystnaden tycks hota många

Möten är mening men också
ett hinder för ett inre universum

Samtalens skygghet gör att det sällan
sägs något av existell vikt och värde

Släkt och vänner betyder mycket
för vissa, men också inget för en del

Friheten att kunna styra sina timmar
är en önskan och en dröm som sällan nås

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-31 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nickar igenkännande ...
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP