Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattsvart dag


Ångesten kommer

Nu sköljer ångesten över mig som en svallvåg
från ett upprört hav!

Jag dras ner och sjunker djupt,
djupare än någonsin...
och det blir svart
jag får svårt att andas

mitt liv tycks vara slut
ångestens hav slukar mig snabbt och skoningslöst.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-31 14:55



Bookmark and Share


  Connie
Ångesten kramar och suger ut den sista energin man har! Den om något ät en energislukare. Den slukar en helt och hållet!
2014-08-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande träffande fångat, från havets djup
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP