Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid din sida...

Jag går vid din sida på livets stig.
Jag finns med dig i sorg och glädje.
Jag finns om du vill sträcka ut din hand mot min.
Jag tröttnar aldrig på att vänta.
Knäpp din händer och be med mig.
Känn hur det tunga lyfter och flyter iväg genom en molnsky.
Glädje och befrielse känns i hela kroppen.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-31 19:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sida vid
vid sida
lätt att
glida i
världen
vida!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP