Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2013-07-31


Ett oskrivet partitur - repris

 

 Ett oskrivet partitur

 framför böljande skog

 

Gamla stolpar

och teleledningar

som ett notsystem

 

Sommarläsningen

handlar om sanningen

och lögnen

 

Ska jag

fiktionalisera

eller dokumentera

 

Strunt detsamma

projiceringen är där




 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-31 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP