Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon verkar lycklig och glad

 

Hon verkar lycklig och glad
trots olika krämpor och eländen

Hur är hon rustad för att orka
ta smällar och diffusa diagnoser?

Han hakar upp sig på enklare symtom
som bristande stretching och sittfläsk

Båda promenerar de i skogen
för att finna lugn och meditation




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-31 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint berättat! Du är duktig du Fredrik, här ligger man lä å störs av högstämda anfanger!
2014-10-30

  ULJO
Bra skrivet ur vardagens händelser.
2014-08-02

    ej medlem längre
Dina anteckningar från vardagen är alltid läsvärda!
2014-08-02

    ej medlem längre
fint sällskap och fina tankar, att vara medveten, insiktsfull, tänker jag, gulligt
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP