Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarland

Grynigen är stilla
i viken vassen står
vågorna från havet
mot bryggorna de slår
flickorna bär kransar
med blommor i sitt hår
ängarna blir gröna
en skönhet som består

Morgonen är härlig
i midsommarland
naturlig förväntan
en befrielsens hand

Dagen bjuder närhet
med solstråle klar
sju sorters blommor
en bild så underbar
dans på gröna ängar
kärlek till en var
förundran i luften
frågor söker svar

Dagsljuset blänker
i midsommarland
blomserstångens glädje
mot himlens rand

Skymningen är gåtfull
med förförande skratt
kärleken vibrerar
när ljuset möter natt
blomster under kudden
gör andningen matt
känslan är behaglig
mjuk som en katt

Natten den är härlig
i midsommarland
kärlek i atmosfären
knutet vänskapsband

(Copyright © ULJO)




Bunden vers av ULJO
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-02 01:49



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Så sååå härligt skrivet! Tack för läsupplevelsen!!! :)
2014-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar sommardikt...
2014-08-03

    ej medlem längre
Värmande fint om Midsommarland.
2014-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
I midsommarland
för Du oss in med
varm vacker hand
och då är det ju
bara att gå iland!
2014-08-02

    ej medlem längre
En hyllning som går rätt in i hjärtat.
2014-08-02

  louisegirl
Ljuvlig!
Så fint du skriver!
2014-08-02

  anits VIP
Så fint målar du dina ord om en vacker tid!
2014-08-02

    Mia Sedvall
En njutning att läsa skönt..
2014-08-02

    ej medlem längre
Sköna känslor trollar du fram med din fina text..
2014-08-02

  Palett
En fin beskrivning av midsommarhelgen
med seder och traditioner, och den korta nattens magi !!
2014-08-02

  H.C.B
en utavdem vassare - me like!
2014-08-02

    ej medlem längre
Midsommarlandet är härligt, den korta tid det varar, alltför fort drar det bort.
Fint poetiskt diktat!
2014-08-02

  Chawa VIP
Ljus och vacker... Midsommarkänslan infinner sig i glädjens och kärlekens tecken!
2014-08-02

    ej medlem längre
Vilken underbar hyllning till sommarens skönaste tid
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO