Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om nu gräset är så grönt på andra sidan så hoppa över för gott...


Inte intresserad



Vill du ha en gubbe som tycker om att panga med bössor i hemvärnet - skaffa en sån.


Vill du ha en anabolstinn 27åring som snöat in på jazz - skaffa en sån.


Vill du ha en stalker som lägger rosor i din gästbok nonstop - skaffa en sån.


Men för Guds skull - lämna mig utanför isåfall.....




Fri vers av klaathu
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-03-31 00:01



Bookmark and Share


  Saramaria79
*ler* Så sant så sant!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden