Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagomt ledsen

Hopplösheten kan inte hoppa
inte ens ett litet skutt kan den ta
Tung och slö är den

Vill bara dricka varm choklad sitta i en
filt och vara så där lagomt ledsen
Om det inte händer något kul snart

Men om det blir lite roligare kanske
hopplösheten hoppar och små springer
ut i vårsolen och tar mig med sig

Då ska jag plocka vårens första blomma
som sticker upp där i snön till dig min vän
Så att du förstår att livet fortsätter även efter
en kall vinter





Fri vers av Spirit
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-03-31 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit