Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädsel avgör visst allt!

- Va, är du inte med i nudistklubben längre Sandra
då tappar vi ju så klart kontakten med varandra!
Varför slutar du
i den precis just nu?
-Det beror på att jag vill inte va´
likadant klädd som alla de andra...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-02 16:31



Bookmark and Share


  Connie
Sitter perfekt!
2014-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Det är mycket som inte syns när vi är nakna!
2014-08-03

  ULJO
Den bar på mycket humor
2014-08-02

    ej medlem längre
jätte kul
2014-08-02

  Ola Rydberg
snygg twist i slutet
2014-08-02

    Maria Malm
Underbar!
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt